Red wine and chocolate pairing       
Weldadige combinaties van wijn en chocola!

Welke wijn smaakt er lekker bij welke chocola? Maar nog veel interessanter: een gevulde bonbon, met welke wijn combineer je die? 

Dat hangt natuurlijk af van de vulling. We gaan het tijdens dit heerlijk avondje beleven, want bij elke bonbon zet ik twee verschillende wijnen, een droge en een zoete. Super spannend, verrassend, en natuurlijk: smullen! Ontdek zelf wat jij de beste combi vindt. De bonbons zijn stuk voor stuk bijzonder. De wijnen zijn stuk voor stuk bijzonder. 

Deze avond organiseer ik in samenwerking met Nina Liesker, eigenaar van Bonbonnina in Leiden. Nina is gediplomeerd chocolatier.

We proeven zowel droge als zoete wijnen omdat juist ook de combinatie met droge rode wijnen heel verrassend kan zijn. Een port staat zeker op de proeftafel, want die is verrukkelijk bij een bonbon met een vulling van bijvoorbeeld noten, vijgen en dadels. . . . .   maar een stevige rode wijnen (Gigondas) en een champagne komen ook aan bod. Kom vergelijken en oordeel zelf!

Naar de prachtige proeflijst!


download 1                          Logo Bonbonnina 002               Nina Liesker


Datum                 woensdag 31 januari
Tijd   20.00 - 22.00 uur
Plaats    Museumhaven café (IJsselhuis), Schielands Hoge Zeedijk 1 / hoek Buurtje, Gouda
Prijs   € 55
aanmelden   hiernaast