Record of Use of column came as an Aggressive Steps

Een jaar geleden maakte ik kennis met de wondere wereld van het bleken van tanden via een online actie om tanden te bleken. Ik was aangenaam verrast door de eenvoud van het proces en ik bestelde een gratis proefles tanden bleken voor mezelf. Ik keek er naar uit om mijn tanden te bleken en ik wilde het geld van de proefactie gebruiken om mijn gewoonte om tanden te bleken te bevorderen. Ik wilde weten welke tanden bleker gele tanden vernietigt. Een paar minuten geleden ontving ik het recept voor een gratis proefvulling tanden bleken van een terminaal bevlekte tandpatiënte die een van de beste enzymen had om tandvlekken te verwijderen en haar prachtige glimlach. De website van het bedrijf was makkelijk te bereiken en de instructies voor het gebruik van het product zagen er goed uit. Na minder dan vijf minuten gebruik van de tandenbleekpen, twee keer per dag, kregen mijn tanden hun normale kleur terug en begon ik me weer te verheugen op het bleken van mijn tanden.

Ik bleef de tandenbleekpen tot acht tinten witter en vijf tinten BriteSmileteener per dag gebruiken, en mijn tanden werden tot acht tinten witter. Ik merkte dat de combinatie van BriteSmileteener en gel hielp mijn glimlach witter te maken, iets wat ik helemaal niet had verwacht. Ik heb mijn portie gele tanden gehad toen ik ouder werd en mijn tanden kregen af en toe een gelige, bittere smaak. Ik realiseerde me niet dat mijn tanden zo geel waren geworden, tenzij ik iets gele kleurigs had gegeten.

Op een dag ging ik terug naar het internet en vond een BriteSmile tanden bleken review. Iemand had een ongelooflijk effectieve Primair Witte Tandenbleker gemaakt, die adverteert dat het je tanden tot zeven tinten witter kan maken in minder dan een uur. Primary White gebruikt geen van de gebruikelijke huishoudelijke ingrediënten die je ziet in bleekkits op tv en zo besloot ik mijn eigen middel te maken om mijn tanden witter te maken.

In plaats van iets te kopen wat pas na twee weken zou veranderen, dacht ik bij mezelf: “Waarom gebruik ik niet wat ik nu al heb en creëer ik een nieuwe glimlach in een week?” Daarom begon ik op internet te zoeken naar mijn eigen tandenbleekpen.

 

 

Na online te hebben gezocht, vond ik een bedrijf dat mij een gratis tandenbleekpen stuurde en een gratis voorraad van dezelfde gel die ze bij de tandarts gebruikten. Dit was een win-win situatie voor mij. Ik kon mijn eigen pen eerder krijgen dan dat ik naar de tandarts moest, en ik had de gel al in huis dus ik hoefde niet voor nog iets te betalen.

IBrush That Piky

Ik begon te poetsen met de nieuwe BriteSmileative Piky tandpasta en het was geweldig. Net als de tandartspasta was het een prachtige witmaker. Ik kon me alleen maar voorstellen hoe mooi mijn tanden eruit zouden zien als ik klaar was met poetsen.

Ik heb de dokter gebeld.

Ik nam het voortouw en belde mijn tandarts. Ik was verbaasd te horen dat mijn tandarts zich nogal schaamde om zijn werk te doen omdat te veel mensen bang waren om naar de tandarts te gaan. Hij zei dat ik, om gaatjes te voorkomen, de extra fluoride in het product moest gebruiken om de mijne te helpen voorkomen. Het was een emotioneel moment.

U kiest ook uw vitaminen

Er zitten verschillende vitaminen en mineralen in de producten die ik heb bekeken, maar geen van hen had veel effect op mijn tanden. Ik vond dat calcium meer een positief effect had en dat magnesium vooral nodig was voor energie en niet zozeer voor overvloed. Als je echter op zoek bent naar calcium, is vis nog steeds het beste.

Zorg voor een evenwichtige voeding. Er is een reden waarom formules zeggen dat het lichaam calcium, magnesium en vitamine D moet hebben om een gezonde lach te behouden. De aanwezigheid van deze voedingsstoffen helpt het lichaam zijn evenwicht te bewaren en stelt u in staat alle voordelen ervan te plukken.

Citroenen en citroenen zijn ook goed

Mijn tandarts zei dat een van de beste manieren om mijn gebit in vorm te houden was om mijn ochtendroutine makkelijker te maken. Hij stelde voor dat ik dagelijks een citroen of twee extra zou nemen en die direct op mijn tanden zou poetsen. Hij zei ook dat het regelmatig eten van citroenen de truc zou kunnen zijn. We vonden een paar paarse citroenen waarvan bekend is dat ze tanden bleken, dus kocht ik er een paar zodat mijn citroenen langer meegaan.

Hij waarschuwde me echter dat het eten ervan zuur is voor de tanden, dus dat ik, als ik ze kauwde, even moest wachten voordat ik ze doorslikte. Maar ik vond het eten en daarna poetsen een pijnloze, gemakkelijke routine om te volgen.

Dus citroen en citroensap zijn inderdaad effectief om je glimlach stralend te houden, maar verwacht niet dat een sapje werkt als een deodorant. Je tanden worden alleen maar gevoeliger voor het bleken van je tanden als je ze zuurder maakt.