Slechte adem permanent genezen – met water?

Slechte adem permanent genezen – met water?

80% van de bevolking heeft op een willekeurige dag last van een slechte adem. Dit is precies waarom er elk jaar miljarden worden uitgegeven om halitosis te voorkomen. Helaas is het overgrote deel van de producten weggegooid geld, omdat ze de halitose maskeren of het probleem juist verergeren! Hoe is dit mogelijk? Voor meer dan 90% van de bevolking zijn de kleine microben die bekend staan als anaerobe bacteriën de oorzaak van een slechte adem. Deze bacteriën zijn altijd in uw mond aanwezig, hoe vaak u uw tanden ook poetst, mondwater gebruikt of naar de tandarts gaat. Anaërobe bacteriën voeden zich met het voedsel dat na het eten achterblijft in de spleten van de tanden en het zachte weefsel en scheiden VSC’s uit. VSC’s, of vluchtige zwavelverbindingen, produceren in feite de geuren die we zo haten. Hoe groter de populatie van anaerobe bacteriën, hoe meer VSC’s ze produceren en hoe ernstiger de halitosis. Anaërobe bacteriën planten zich snel voort als er veel voedsel is (dus als je niet poetst na de maaltijd!!) en de omgeving in je mond zuurstofarm is.Dus hoe maken de meeste slechte adem producten het probleem eigenlijk erger? Omdat ze uitdroging veroorzaken.Dat klopt, water – of eigenlijk uw speeksel – is de sleutel tot het bestrijden van halitose en veel van de meest populaire en best verkochte producten veroorzaken juist uitdroging.Met bijna 80% van de bevolking die lijdt aan een vorm van halitose (of een droge mond voor degenen die er last van hebben), is uitdroging de vijand.
Slechte adem permanent genezen
Speeksel is uw beste vriend als het gaat om het genezen van slechte adem, omdat het de pH-waarde in uw mond herstelt en de anaerobe bacteriën elimineert die zich voeden met de voedselresten die achterblijven na een maaltijd. Maar betekent dit dat je alle vloeistoffen moet vermijden? Helemaal niet. Blijf gewoon weg van alcoholische producten, cafeïne, suiker, en verrassend genoeg zuivelproducten zoals melk, kaas en yoghurt, die allemaal bekend staan om hun vermogen uitdroging te veroorzaken. Een goed begin voor de behandeling van een slechte adem is tandpasta en mondwater zonder alcohol, suiker of natuurlijke homeopathische ingrediënten, zoals tea tree olie (het belangrijkste ingrediënt in halitoseproducten en mondwater), omdat deze de anaerobe bacteriën doden die verantwoordelijk zijn voor uw slechte adem. Maar wat als je al een droge mond hebt? Hoe kunt u uw mond minder droog maken? Speeksel is het natuurlijke afweermechanisme van je lichaam tegen anaerobe bacteriën. Als je niet genoeg speeksel produceert, gedijen de anaerobe bacteriën die in je mond leven goed. Omdat er minder speeksel is, planten de bacteriën zich sneller voort. Dit is de reden waarom je ‘s morgens mondwater kunt gebruiken, maar aan het begin van de middag een vreselijke adem hebt! De oplossing is om je speekselproductie te verhogen en op peil te houden door op suikervrije kauwgom te kauwen. Dit helpt ook om etensresten van je laatste maaltijd los te maken. Als u uw tanden poetst na het kauwen van de kauwgom, voorkomt u dat er in de toekomst etensresten tussen uw tanden blijven zitten en bevordert u een betere speekselvloed. Ik ben dol op Simplyxious, dat co-enzym Q10 en chloordioxide bevat die beide de productie van VSC’s stoppen door de anaerobe bacteriën te doden en je mond schoon te maken! Simpelweg kauwgom die de ingrediënten bevat die het tandvlees genezen, de bacteriën doden en uw mond reinigen! Tong De meest voorkomende boosdoener bij het veroorzaken van een slechte adem in de mond is uw tong. Zorg ervoor dat u uw tong poetst of schraapt elke keer dat u uw tanden poetst. Houd altijd uw tong bij het tandenpoetsen, want dat is een van de belangrijkste bronnen van mondbacteriën. Soms blijft er voedsel achter op uw tong liggen en dat veroorzaakt een vieze geur. Uw tong schrapen of borstelen is een goede manier om dit te voorkomen en een gezondere tong te krijgen. Gebruik twee keer per dag een tongschraper om uw tong schoon en gezond te houden. Het voedsel dat u eet kan van uw tong een ongezonde omgeving maken. Het zijn meestal accessoires zoals etensresten die na het eten achterblijven. Deze etensresten kunnen gaan rotten en geurtjes veroorzaken. Wat u kunt doen is uw tong grondig schrapen na het eten. Dat is toch een stuk makkelijker dan je tanden poetsen. Laat uw tong minstens één keer per dag schrapen en u hoeft zich nooit meer af te vragen: “Stinkt mijn adem?” Helaas is het erg moeilijk om van een slechte adem af te komen zolang de oorzaak niet is behandeld. Daarom moet je jezelf afvragen: “Verzorg ik mijn tanden en tandvlees?” “Heb ik gaatjes of een tandvleesontsteking?” en “Zijn mijn tongschrapers tot op het bot versleten?”